CONTACT


Untuk sebarang bantuan, pertanyaan, pendapat berkaitan;
  • Produk
  • Cara Pembayaran
  • Caj Pos
  • Penghantaran
  • ATAU
  • Membuat temujanji untuk melihat koleksi kain dan katalog

Anda boleh tinggalkan pesanan di POST A COMMENT di bawah, atau boleh terus hubungi saya di


H/P 0122829409
Email rohaida.abdullah@gmail.com


POST A COMMENT


NAK IKLANKAN WEBSITE, TAMPAL BANNER,
KLIK SINI

16 comments:

asrol said...

Kak,
kalau saya nak beli periuk berpenapis tu, bayar separuh dulu ye?

ROHAIDA ABDULLAH said...

Hai asrol,
Ye. Periuk berpenapis RM99.00. Harga kurang RM100 bayar deposit separuh dari harga produk. boleh check kat Cara Membeli.
Terima kasih singgah.

yatisalem said...

hi aida.terima kasih ye sebab singgah kat fotopages riqzmie creation tadi ye..macam2 you jual ye..saya tgk u ada banner ape kata kita exchange banner..so u advertise i dan i advertise u..

apa2 leh tanya saya ye..
yati_salem@yahoo.com

Rohaida said...

Hai Yati.
Banner blog awak saya letak kat sini ye >>Jendelaiklan dan terima kasih kalau awak sudi pamerkan banner saya kat blog awak.

Terima kasih singgah
Jumpa lagi!!

PlanetEarth said...

Ida, saya nak beli tilam satu. Boleh hantar ke Perak tak?

ROHAIDA said...

Hai PlanetEarth,
Nak hantar ke Perak boleh. Tapi kena tambah caj pos. Pos laju RM30.00, Pos Biasa RM7.50. (Standard charge by Pos Malaysia). Untuk check perbezaan Pos Laju dengan Pos Biasa, Klik Sini. Harap maklumat ni dapat membantu.

Terima kasih singgah.

Famous Quotations said...

Your site has won a Blog of the Day Award (BOTDA)

Award Code

Thank you,

famous quotes

ROHAIDA said...

Hi famous quotations,
Thank you for the award. I am deeply honored.

Anonymous said...

punch set plastic tu ada lagi ke?

ROHAIDA said...

Hai Anonymous,

Punch set tu ada lagi. Masih dengan harga yang sama.
Terima kasih singgah!!

Anonymous said...

hai rohaida..tilam kekabu tu ada lagi?harga masih sama ke?tq

ROHAIDA said...

Hai Anonymous,
Tilam kekabu ada lagi tapi tinggal warna biru dan hijau sahaja. Harga masih lagi sama.

Terima kasih singgah.

Anonymous said...

kak nak tanya, akak ada supply bekas beras tak? kalo ada leh bg detail dkt baiti??
email sy : baiti2101@yahoo.com

ROHAIDA said...

Hai Baiti,
Akak dah e-mailkan bekas beras yang Baiti tanya tu. Ada dua jenis, satu untuk 18kg dan satu lagi 14kg. Nanti check ye.

Terima kasih singgah.

Anonymous said...

kain ela corak batik yang tak berpotong tak de ke?kak nina ni.

ROHAIDA said...

Hai Kak Nina,

Pasal Kain corak batik, nanti saya check dengan supplier dulu. Apa2 saya update thru hp ye.

P/S : Rekod ansuran terkini dah dikemaskini. Maaf terlewat.

Terima kasih singgah. =)

SPONSORED BY